OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů

Společnost RH Pool s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Jak využíváme vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje, které uvedete při vyplnění "nezávazné nabídky zastřešení" na našich internetových stránkách jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudeme vaše údaje poskytovat třetím osobám.

Osobní údaje budou použity pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením "nezávazné nabídky zastřešení", případně také k vlastním marketingovým aktivitám.

Na vaši žádost (emailem nebo písemně) budou vaše osobní údaje z databáze vymazány a nadále s nimi nebudeme pracovat. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

V případě, že jste se přihlásili k odběru novinek nebo jste jiným způsobem vyjádřili souhlas se zasíláním novinek, budeme na váš e-mail zasílat newsletter.

V případě kontroly Úřadu pro ochranu osobních údajů budou vaše osobní údaje poskytnuty úředníkům, na základě zákona o ochraně osobních údajů.

Odstranění nebo změna osobních údajů

V případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás s touto žádostí na emailu rhpool@seznam.cz. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

Newsletter a zrušení zasílání newsletteru

V případě, že jste se přihlásili k odběru novinek nebo jste jiným způsobem vyjádřili souhlas s odběrem novinek, budeme na váš e-mail odesílat náš newsletter.

V každé emailové zprávě naleznete odkaz pro zrušení zasílání newsletterů nebo nás pro odstranění vaší emailové adresy z databáze kontaktujte na adrese rhpool@seznam.cz.

Soubory cookies

Naše internetové stránky mohou využívat soubory cookies, které slouží k identifikaci vašeho internetového prohlížeče, a to z důvodu snadnějšího používání našich internetových stránek. Soubory cookies neobsahují žádné osobní údaje.

Jak vaše osobní údaje chráníme

Naše databáze máme zabezpečeny proti přístupu třetích osob a přihlašovací údaje jsou šifrovány heslem. Žádná třetí strana nemá možnost nahlédnout do těchto údajů.

Možné změny ochrany soukromí

Vyhrazujeme si možnost změn této politiky ochrany soukromí. Případné změněné znění ochrany soukromí zveřejníme na této adrese.

Kontakt

RH Pool s.r.o., Málkovská 7/5, 103 00 Praha - Nedvězí, E-mail: rhpool@seznam.cz